onsdag 8 april 2015

Dagens

6.51 vaknade Sixten. Jag trodde inte mina ögon. Vilken sovmorgon! Eller ja, han vaknade kvart över fem och då la jag över honom hos mig. Inte för att det brukar hjälpa honom att somna om. Men idag så! Tack så hemskt mycket. Och tack vare att jag var i säng 21.15 igår så har jag varit riktigt pigg idag. Som en helt ny människa faktiskt.

Jag hade tänkt att vi skulle åka till återvinningsstationen på förmiddagen. för nu kan man knappt ta sig ut i pannrummet längre. Men grannen kom över och jag bjöd på kaffe, och det var ju betydligt mycket trevligare. Alla tomkartonger och plastförpackningar lär ju inte gå någonstans, så det kan vi ta en annan dag istället.

Lagom till lunch kom syster Yster hit. Ja, det var alltså bestämt. Det var inget spontanbesök som förmiddagens besök var. Jag bjöd på lax som alltid när kött-hataren Karin kommer. Dessutom har jag en gnagande tanke som säger mig att jag är för dåååålig på att ge Sixten fisk. Han lär ju bli sämst i klassen om jag inte proppar i honom mer fisk. Måste bli bättre på det.

När vi ätit upp åkte vi in till stan. Vi gjorde Karin sällskap kan man säga, för jag hade inga ärenden. Dock kom jag hem med tre krukor. Vi var på Granngården och Karin shoppade loss så vi fick fälla säten i bilen. 


Och är man mosters gullunge så får man det mamman pekar på. Fast inte förrän man fyller år såklart. Men klämma och känna kan man ju göra innan dess.


När vi kommit hem gick Karin ut och gick med det trötta barnet så jag kunde dra på mig löparskorna och springa en sväng. Och äntligen! Äntligen, säger jag bara, sprang jag lika snabbt på mossen som på asfalt. Average pace: 5.04. Måste bero på sovmorgonen. Så jäkla gött! Med tiden alltså. Ja, och sovmorgonen också förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar