lördag 25 september 2010

Planket, Karl och diplom

När det var Speed Art Design här för några helger sedan, bestämde jag och Andréa att vi skulle vara med i fototävlingen Planket som var nu idag. Vi råkade nämligen sitta och bläddra igenom programmet för Skördefesten då, och bestämde att vi skulle ställa upp med kortet där det ser ut som jag flyger upp med det graffitimålade paraplyet.

Så i förmiddags var vi där och satte upp våra bilder. Alla som vill får komma dit och vara med i tävlingen. Vi gjorde det mest som en kul grej. Lite småtokigt och på skoj.


När jag kommit hem kom Karl. Herregud, vad jag vart glad av att se honom. Det är typ bara en månad sedan, men det känns som det var mer än så. Jag kramade honom svinhårt och svinlänge. Jag ville inte släppa honom.

Vi drack kaffe och jag infriade mitt löfte från i somras genom att bjuda på en prinsessbakelse. Jag lovade ju att jag skulle baka en prinsesstårta till honom om han vann sin vidriga kampsportstävling, och en prinsessbakelse om han kom helskinnad hem. Han vann inte, men kom hem hel. Så idag fick han sin belöning för det.

Sen satte vi oss i soffan, myste lite och berättade hemligheter för varandra. Sen var han tvungen att gå. Och jag och Andréa skulle ju ändå träffas igen för att gå på prisutdelningen. Det kändes hemskt att skiljas från Karl igen och jag vart lite ledsen. Men det blir ju alltid såhär, och jag borde vara van. Men men.. det går över lagom tills nästa gång vi ses.

Jag och Andréa mötte upp och gick till planket. 7 diplom, ett första-, andra-, och tredje pris skulle delas ut. Av totalt 163 bilder lyckades jag att få ett av diplomen. Så jag fick gå fram och ta emot det medan Andréa stod och fnissade.

Men jag tar inte åt mig all ära. Det var trots allt Andréa som tog kortet. Jag ställde ju bara upp och posade och klippte kortet så att det vart bättre. Hur som. Vi fick pris och vi är glada.

Det känns som det går bra nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar