måndag 20 september 2010

Måndagsmys

När jag kom hem från jobbet gick jag precis jämt bara in och bytte om till något mindre jobbaktigt och åkte sen direkt till Andréa. Det var inte längesen vi sågs. Hon var här en sväng i fredags kväll. Men det var ett tag sen vi umgicks.

Vi myste lite i soffan, uppdaterade varandra och så, innan vi åt kvulle. Smörgås och te är underskattat. Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Sen tittade vi lite på tv. Jag och Anton är polers. Vi busar och pussas. Eller.. jag pussar honom. Och han slickar på mitt knä. Men mest myser vi.

Anton, det är min kille det. Mitt lille mök. Han blir bara sötare och sötare för varje gång jag ser honom. Andréa sa att sen när han blir tonåring kommer jag säga att han blir fulare och fulare för varje gång. Det tror jag inte. Inte med de föräldrarna som han har lyckats få.

Idag har jag introducerat vaselin för honom. Jag har väntat lite med det. Jag tyckte att han skulle bli lite äldre innan jag gjorde det. Men idag. Ja, då kände jag att tiden var inne. Om han tyckte om det? Han tyckte att det var toppen.

Som sagt. Anton, det är min kille det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar