fredag 3 september 2010

Brum brum och *bubbel bubbel*

Idag har jag fått skjuts hem från jobbet. Det hör egentligen inte till ovanligheten, eftersom vi samåker i olika konstellationer varje dag. Men idag var det ingen vanlig dag, för idag var det Annas och Peters motorcykelåkar-dag. Hurra hurra hurra!

Det var lite lättare att ta en tur i våras när vi jobbade på samma skola. Men Peter är inte knusslig, inte den som är den, så han kom och hämtade mig i Götene när jag slutat och skjutsade mig, via småvägar och omvägar, hem. Det blev en bra blandning mellan små, kringelkrokiga vägar där det gällde att luta med och inte mot, och stor väg (läs E20) där vi kunde åka fort. Jättefort. Brum brum!

Att åka motorcykel är helt fantastiskt. Och jag blir ju helt tossig. Helt sjövild. Det började redan igår, när det blev bestämt, att bubbla i hela kroppen. Jag har gått och sett fram emot det hela dagen. Jag har nästan inte kunnat tänka på något annat. Så jag nästan skuttade ut till parkeringen där Peter stod och väntade.

Det kändes som det var vår igen. Fast det är höst. Och där och då bestämde jag mig. När jag blir stor ska jag bli mc-brud. Eller rättare sagt, någons mc-brud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar