söndag 30 augusti 2015

Helgens

Jag tittade precis i telefonen om jag tagit några bilder under helgen. Men det har jag ej. Sigge har varit krasslig, så det har varit mycket hud mot hud. Inte mig emot, jag som knappt varit hemma på hela veckan.

Igår städade jag igenom huset riktigt ordentligt. Skurade golven och dammade och donade och skurade och diskade alla ljuslykor. Det behövdes verkligen. Alltihopa. Eftersom Daniel har jobbat på Matfestivalen både i fredags och igår var det inte helt lätt att städa med Sixten i hasorna. Det känns liksom inte riktigt som man städar när han går efter och stökar ner igen. Mamma kom hit precis lagom till jag skulle våttorka golven. Nu är huset i alla fall rent. Jag har också tvättat så att tvättkorgarna är tomma. Nu är det ordning och reda här hemma.

Vi har också gått våra morgonpromenader. Det är höst i luften nu. Så härligt tycker jag! Och jag älskar att få tända lamporna på kvällen. Så mysigt.

Nej, nu ska jag duscha och sen krya till kojs. Vi har haft en vaken-natt inatt så jag är så trött så. Och dessutom är det blodigt allvar imorgon bitti. Jag ska lämna mitt älskade barn på förskolan. På riktigt. Jag lär ju få sminka mig på parkeringen.  Jag försöker såklart förbereda mig mentalt på att inte bryta ihop. Perspektiv, Anna. Perspektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar