lördag 8 augusti 2015

Ack Värmland

Vilka härliga dagar vi haft hos Linda och hennes familj på Hammarö. Vi kom iväg något senare än jag tänkt mig, eftersom Daniel hade några saker han var tvungen att göra innan vi åkte. Men det är ju inte så långt att åka, så vi hann njuta av solen på altanen när vi kom dit. Sixten och Lindas yngsta son August lekte med vatten, och vad är väl roligare än det?

När Magnus och Alfred kom hem från sjön påbörjades maten. Vi bjöds på grillat. Så fantastiskt gott. Vi satt ute länge och pratade och skrattade medan barnen underhöll varandra.

När Sixten somnat i vagnen och även August lagt sina lockar på kudden hoppade vi andra i det 36 grader varma utomhus-spat. Där satt vi och bubblade i ljuset av tända ljus. Så mysigt. Och väldigt skönt.

Daniel hade sällskap av Alfred uppe på alkoven inatt. Han ville så gärna sova i husbilen, och visst fick han det. Sixten väckte mig halv 7 och vi smög upp för att inte väcka killarna. Sixten fick sin flaska och sedan kröp vi ner och tittade på tv medan han åt den. Semesterlyx.

Vi gick alla in till dukat frukostbord vid halv 9 och 10.10 rullade vi mot stan. Vi har tillbringat större delen av dagen i Mariebergsskogen. Fast jag bott i Karlstad i flera år, och trots att det ligger princip i centrum har jag aldrig varit där.

Vilket fantastiskt ställe. Sixten trodde nog att han kommit till himlen. Det fanns så mycket djur att titta på, som man dessutom fick klappa.




Och det fanns stora lekplatser. Sixten gungade, åkte rutschkana och styrde diverse fordon. Att styra är favoriten. "Bruuumm, bruumm" lät han hela tiden. Och han kunde nog stått där hela dagen.




Vi åkte tåget runt och det var nog min favorit idag. Väldigt trivsamt. Sigge somnade efter 10 minuter. 

Vi åt en väldigt god närodlad lunch också. Jag tog en halv portion fish and chips så jag skulle orka äta en glassig glass till efterrätt.


Vilken dag! Så lyckad. Jag blir helt varm i hjärtat av att se Sixten så glad.


Innan vi styrde kosan hemåt stannade vi till på Ikea och köpte en bokhylla och byrå till Sixtens blivande rum. Tänk, så mycket vi hunnit med på ett dygn. Galet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar