fredag 14 augusti 2015

Åh, härliga fredag!

Jag trodde att Sixten dreglat på min kudde imorse, men det visade sig ganska snart att det var blött lite här och var i sängen. Inklusive hans pyjamas. Så efter att han fått välling bäddade jag ur rubb och stubb i sängen. Det var ju inte så länge sedan, men så kan det bli.
Jag la in den första tvätten i tvättmaskinen och sedan gick vi ut och gick. Sixten var inte så nöjd så jag fick gå i en väldig fart. 

När vi kom hem duschade jag, gick ut och hängde upp tvätten, åt frulle, la in en ny tvätt och sedan åkte vi till stan för att handla. Sixten höll på att somna på vägen in till stan, så även handlingen fick gå i en väldig fart.

Sixten somnade såklart i bilen hem och jag hann packa upp varorna och ligga en stund i solen innan han vaknade. Vi åt lunch och sedan gick vi ut i det vackra vädret. Alltså, vilken dag! Helt fantastiskt. Sixten fick vatten i sin vattenkanna och gick omkring och var så nöjd med det. Sen fyllde vi upp poolen och badade. 





När Sixten tröttnat på att bada gick vi in och bäddade i sängarna och förberedde maten. Vi grillade hamburgare, sparris och majskolvar. Mmm, mm, mm. Gött avslut på en härlig dag.


Vi hade planer på att åka ut med husbilen ikväll, men så kom vi fram till att det är rätt gött att bara vara hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar