tisdag 4 augusti 2015

En ute-dag

Jag tror att vi börjar komma tillbaka till våra rutiner. Sixten går och lägger sig i vanlig tid och vaknar också därför tidigare än han gjort när vi varit ute och flängt. Idag vaknade han klockan 6.15 och då var det bara att gå upp. 

Vi gick ut och gick vår morgonpromenad och idag somnade Sixten. Det händer verkligen inte varje dag nuförtiden. När jag duschat och kikade ut genom fönstret på min väg till övervåningen såg jag att katten gjort Sixten sällskap på altanen. Sömntutor.


Vilket väder vi haft idag då! Helt fantastiskt. Vi har varit ute hela dagen. Sixten gjorde mig sällskap när jag bäddade i husbilen och städade bagaget/garaget. Daniel upplyste mig om jag glömt det igår. 

När Sixten vilade middag passade jag på att lägga mig i solen en stund. Sååå skönt! Finns det något bättre? Nej, jag tror inte det. 


Vi tog såklart eftermiddagsfikan ute i solen. Mysigt värre.




Sixten var som vanligt inte still längre än han behövde, det vill säga till han ätit upp, så medan jag satt i godan ro och drack upp mitt kaffe struttade han runt i trädgården. Jag kom mig själv att tänka att han är så stor, men ändå så liten. Mitt grodbarn. Han är så självständig och hjälplös på samma gång.

Jag har också hunnit med att slipa av spacklet på garderoberna och tvättat av dem. Måla kan jag inte göra när Sixten är med. Jag prioriterade solen när han vilade. Jag hade tänkt göra det nu ikväll, men klockan drog iväg. De lär ju stå kvar imorgon.

Och som du kanske förstår så tittade vi färdigt på 1864 igår. Såå bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar