söndag 16 augusti 2015

Den här sommaren

Jag känner att jag missade förra sommaren. Jag var strängt upptagen med att vara mamma. Det kändes som jag var inne hela sommaren, eftersom det var svalare där än ute. Som jag minns det satt jag och nötte serier med barnet i min famn, med rullgardinerna neddragna medan solen gassade. Det kanske inte var riktigt så, men det är så jag minns det.

Nu är jag inte så strängt upptagen längre. Bara upptagen. Ha! Sixten är nu en naturlig del av mitt liv, vilket han inte var då. Därför var jag grymt sugen på att verkligen ta vara på den här sommaren, och hoppades att den skulle bli lika fin som förra.

Imorgon börjar jag jobba och då, i min värld, är sommaren slut. Nu har ju, tyvärr, inte vädret visat sig från sin bästa sida men jag måste ändå säga att jag tagit vara på min ledighet.

Jag har tagit morgonpromenader, grillat så fort vädret tillåtit, blivit brun, badat (i Sixtens pool) och massor massor i när vi var i Spanien, ätit glass i hamnen. Jag har träffat mina vänner och varit ute med husbilen tillsammans med min lilla familj.

De här bilderna kommer jag titta på i vinter för att drömma mig tillbaka:















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar