torsdag 6 oktober 2011

Torsdagsfredag och inskolning

Jag började min dag med att skriksjunga i bilen hela vägen till jobbet. Ja, jag var nästan hes när jag kom fram. Det är inte så ofta som jag åker ensam, och det är därför inte så ofta jag kan höja volymen och sjunga med för glatta livet. Det kunde jag dock idag, vilket fick mig att minnas tillbaka på min pendlingstid till Skara när detta var väldigt vanligt förekommande.

Det är en bra start på dagen. Jag blir glad och lycklig. Jag kom dock på, när jag var uppe i falsetten och härjade, att jag hade mobilen i fickan. Jag är ju så evinnerligt rädd att råka svara eller att råka ringa upp någon. Men sen kom jag på att jag ju har en iPhone. Då kan inget sådan hemskt hända. Eller..?

Efter medarbetarsamtalet igår är det torsdagsfredag för mig idag. Jag ska vara hemma imorgon för att skriva på mina examinationsuppgifter. Det ska bli så himla skönt. Jag ska ställa klockan och gå upp i ottan.

Idag börjar Daniel att inskola mig i sambolivet. Husvisning igår. Inskolning idag. Och eftersom det är torsdagsfredag för mig ska vi mysa till det lite. Vi ska äta tacos.

Ojsan sa, nu är han klar i duschen och min mage skriker av hunger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar