fredag 21 oktober 2011

Fredagsvarm

Kära hjärtanes, vad tiden rusar iväg. Jag tror alltid att jag ska hinna jobba och studa undan en hel del när jag slutar så tidigt som jag gör på fredagar. Men jag satte ner min röv framför datorn nu.

Efter jobbet åkte jag direkt och handlade mat. Aptråkigt, men nu är det gjort. Sen gick jag en sväng på stan. Jag träffade på den ena efter den andra som jag kände, så det tog lite längre tid än vad jag tänkt. Jag gick direkt till gymmet där jag trodde att jag skulle dö. Igår gick det hur lätt som helst, men idag. Herregud, vad jag slet. Och varmt var det också. Jag var så fantastiskt varm och svettig så jag fick panik. Panik! En stor äcklig äckelkorv var vad jag var. Jag mådde dåligt av mig själv. Jag frambringade nästan en kräka. Sol i all ära, men det blir varmt på gymmet när den ligger på.

Sol i all ära igen, men shitipitt vad allt damm och hår syns väl när den lyser upp mitt hem. Och shitipitt igen, vilken skillnad det är när man bor två. Jag fick nästan ett bryt och drog fram snabeldraken. Varm som jag var, fastän jag duschat kallt, öppnade jag fönstren så det vart korsdrag och dammsög som en tok i endast underkläder.

Nu då. Dags att ta mig an examinationsuppgiften igen. Hoppas Daniel kommer snart för min mage gör mig oerhört påmind om att jag är hungrig. Herregudars, vad hungrig jag är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar