lördag 20 juni 2015

Vår midsommar

Man kan säga att vi hade tur med vädret igår. Vi undkom midsommarfirandet på sånär som en regnskur. Vi fick se och uppleva ringdans runt midsommarstången, sång, dans, trollkarl och kämparlekar. Vi köpte varmkorv och hade med oss fika och hade det så mysigt så. 

Sixten satt nöjd och glad i vagnen och klappade händerna och tittade på allt folk.




Trots mycket folk och mycket ljud somnade han och sov en sen eftermiddagslur. Och det passade väldigt bra med tanke på att vi skulle på festligheter på kvällen.

Daniel hade tagit husbilen så vi ställde min bil hos Daniels föräldrar över natten. Sen åkte vi till Daniels kompis David där vi blev bjudna på hur mycket och hur god mat som helst. Det var sill och potatis, grillat med alla tänkbara tillbehör samt jordgubbstårta till efterrätt. Så himla gott! 

Vi var fem par och sex barn så det var full rulle och Sixten höll ut till klockan var över 23. Därmed tog han en liten lätt sovmorgon till 7.20. Tackar för det. Han gav ifrån sig ett glädjetjut när vi drog ner gardinen och han fick se fåren i hagen utanför.


Efter frukosten drog Sixten framåt i bilen och rattade lite. Han var i himmelriket. Men eftersom han inte sovit så många timmar så stensomnade han efter en liten stund. Helt utslagen. Gosegrisen.


Daniel och jag smet in till David och Agneta och blev bjudna på förmiddagskaffe och tårta som blivit över.

När vi kom packade vi ur husbilen och tvättmaskinen har gått varm. Nu är vi så trötta, så trötta. Småbarnsföräldrar kan tydligen inte vara uppe så sent på kvällarna som vi var igår. Ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar