fredag 19 juni 2015

Midsommarafton

Jag är som bekant ingen människa som tycker att midsommar är något speciellt. Jag tror att detta kommer förändras i och med att Sixten växer upp. Precis som vi hade traditioner är vi var barn. Innan jag och Karin prioriterade att jobba och tjäna feta pengar denna dag.
Idag ska Sixten och jag åka till Forentorp och därmed ska Daniel och jag fira midsommar tillsammans för första gången sedan vi blev tillsammans. Eftersom Daniel jobbar så får Sixten och jag sällskap av farmor, farfar och Lily.


Igår hade jag och Sixten en lugn och mysig dag. Vi gjorde inte något annat än lekte, sov och busade. Mellan två regnskurar passade vi på att gå ut och plocka lite blommor. Så lite midsommar har vi fått. Lupinerna luktar verkligen sommar. Jag har ju känt det varje morgon när jag sprungit igenom lupinhaven. 



Jag känner att jag saknar mormor väldigt mycket idag. Vi brukade ju fira hon och jag, innan eller efter jag åkte och jobbade. Av olika anledningar var det hon och jag som blev ensamma på midsommarafton. Vi åt sill och jordgubbar med glass och hade egentid tillsammans. Det var så trevligt och mysigt. Men nu får hon äta middag tillsammans med morfar och jag får fira med min familj, och det är väl så det är tänkt här i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar