onsdag 17 juni 2015

Sommarledig

För tredje morgonen sedan jag började jobba sprang jag inte imorse. Jag fick ont i foten i måndags och trots att jag haltade fram när jag gick gav jag mig haltande ut och sprang igår morse. Så frågade jag idrottsläraren Magnus vad det kunde vara för fel, och han misstänkte att jag överansträngt ett ligament. Han ordinerade vila.

Jag ställde ändå klockan på 4.54 imorse, bångstyret jag, och var uppe en sväng på och kände efter. Men om det är någon jag lyssnar på så är det Magnus. Han är den som lärt mig att man får ärrbildning på hjärtat om man tränar när man är förkyld. Hur som, jag gick och la mig igen och tog en ofrivillig sovmorgon.

När jag slutat på jobbet åkte jag direkt och handlade mat och sedan passade jag på att städa hela huset, eftersom jag var ensam hemma.

Och nu då. Nu är jag ledig. Kylarna och frysarna är fyllda, sängarna är renbäddade, sommargardinerna är uppe, huset är rent, och Sixten är badad. Jag har hunnit med mycket i eftermiddag. Behöver jag ens nämna hur det känns i min själ?


Åtta veckor tillsammans med den här vildingen. Så härligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar