onsdag 3 juni 2015

Lång men pussig vecka

Hoppsan sa, vilken evighetslång vecka detta visade sig vara. Det är liksom bara onsdag idag, och det känns som om det åtminstone borde vara lördag imorgon. Men icke. Imorgon är det äntligen torsdag i alla fall, och det är ju min nya favoritdag.

Jag tänkte att jag skulle åkt hem tidigare idag, men jag kom inte från jobbet förrän kl 15. Och då var jag ändå inte klar med det jag tänkt. Men jag vart trött och godissugen så jag packade med mig resterande och åkte hem.

Sixten har varit på BVC och fått en spruta idag. Det hade gått så bra så. Däremot går han åter igen inte upp i vikt som han borde, så vi fick en extra vägning och ett "ajabaja".

Sixten har gått och blivit en vuxen-lik liten människa. Han klara så mycket själv nu. Och jag som inte ser detta hela dagarna blir helt förvånad och fnissig när han helt plötsligt kommer gående istället för krypande. Eller när han helt plötslig klättrat upp i soffan själv och satt sig till rätta.


En annan sak som han börjat med är att självmant komma fram och pussas. Tidigare har jag fått be om en puss, eller rentav tvingat mig till en. Men nu är han så gosig och pussig!


När Six kommit till ro och somnat plockade jag fram jobbväskan och har betat av det jag inte hann med innan jag drog hem. Mina ögon svider av trötthet, så nu ska jag gå och lägga mig. Lång dag framför mig imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar