söndag 24 februari 2013

Sunny Sunday

Jag vill att söndagar ska vara en dag då jag kan sova och vakna av mig själv, utan att ställa klockan. Det är den enda dagen i veckan som är så. Ja, det är ju självvalt, men ändå. Söndagar är min vilodag.

Jag sa till Danne igår att "imorgon sover vi länge". Det är ju så dumt sagt egentligen. Han sover ju alltid länge, och eftersom han jobbade inatt så vart det ju på något vis ännu dummare sagt. Men det var nog mer ett konstaterande för egen del.

Men Daniel måste ha missförstått mig på något vis. För innan klockan 7 imorse vrålade han till. Han skrek rakt ut, skulle man kunna säga. Jag tänkte att "nej, nu jävlar drömmer han något otäckt". Så jag väckte honom. Tänkte att jag skulle befria honom från vad det nu var som härjade i hans arma huvud. Så vad drömde han för hemskheter som gjorde att han vrålade? Jo, att han skulle lägga snön i rondellen vid osten (Falbygdens ost). 

Nej. Nej. Nej! Var det detta som förstörde min sovmorgon? Helt otroligt. Det var väl inget att skrika för? Eller? Och jag kunde ju inte somna om fast jag försökte. 

Jag gick upp och gjorde efterrätten till kvällens tjejmiddag. Det gick inte alls bra. Det blev ett totalt misslyckande. Jag kan inte bjuda på det. Så jag får fixa något annat sen. Jag skulle vilja säga att jag fick en riktigt dålig start på den här dagen. Uschlig.

Så jag gjorde mig en god frulle, tände ljus och satte mig framför Nyhetsmorgon. Sen plockade jag fram jobbväskan och satte mig för att jobba. Och eftersom det är söndag så får man sitta i soffan och jobba. Det är lyxigt.


Jag ser att solen skiner. Jag tror jag måste gå ut och få en stråle på mig. Kanske kan det styra upp mitt något dåliga humör något..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar