lördag 2 februari 2013

Hör ni bröllopsklockorna?

Jag var så galet pigg när Daniel ville gå och lägga sig strax efter kl 22 igår. Kan förmodligen ha något med mitt Dumle-intag att göra. Jag tänkte att "jag kommer aldrig att somna om jag går och lägger mig nu". Men. Det gjorde jag. Direkt. Som en stock. Och som en stock sov jag till klockan ringde 8.09 imorse. 

Jag skuttade upp och kände mig, för första gången på lääänge, pigg och utvilad. Detta trots en fasansfull huvudvärk. Konstigt va? Men jag visste att jag skulle vakna med huvudvärk redan när jag gick och la mig igår. För en viss Lundellska hade glömt dricka kaffe på hela gårdagen. Skyll på mig själv, så att säga.

Jag kan säga att det var med tunga steg jag gick till gymmet idag. Igår var det så äckligt vidrigt jobbigt att träna. Liemannen var mig i hasorna redan efter 4 minuter. Jag fick liksom ingen luft. Men jag kämpade på som satan och gav mig inte förrän jag uppnått mina 750 kalorier. Dock på en apdålig tid. Men som hästtjejerna säger: det är bara att hoppa upp igen. And so I did today. Och idag gick det lika bra som vanligt. Skönt det!

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka på Ananthis bröllop. Ni hör väl bröllopsklockorna klämta? Och vilket väder sen! Jag känner mig lite pirrig. Tänk då vad Ananthi ska känna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar