onsdag 20 februari 2013

Rökskadad och lite sånt

Idag har vi haft friluftsdag på jobbet. Vi stuvade in eleverna i våra bilar och drog till skogs. Där gick vi lite i skog och mark innan vi gjorde upp en eld och grillade korv. Jag har såklart några tankar om detta:
  • Mina termobyxor. Jag var nere och letade reda på dem igår kväll. Jag tänkte att jag säkert kunde ha ett par jeans under. Men jag provade aldrig. När jag satte på mig termobrallorna där ute i skogen fick jag en smärre chock. Man kan säga att de satt som kjolen gjorde. Tokstora. Fast jag hade jeans under! Förra vintern hade jag tajts. Det resulterade i att jag idag gick med byxskrevet nere vid knäna. Som i "Simpor och Grodfötter". 

  • Tänk vilken lyx att få vara ute i friska luften och grilla korv med full lön.
  • Varför jagas jag alltid av röken från elden? Det spelar ingen roll var jag befinner mig, tro fan att jag står i röken. Jag vet inte hur mycket rök jag har inhalerat idag. Det sticker fortfarande i näsan och halsen. Och för att inte tala om vad mitt hår och mina kläder luktade/luktar.
När vi åkte från skogen sa bilen till mig att jag var tvungen att byta batteri i nyckeln. Så jag stannade till på Volvo på vägen hem från jobbet och gjorde detta. När jag var halvvägs ut från butiken slog det mig att jag inte betalt. Jag vände mig och ba:
- Men guuud! Jag har ju inte betalt! Jag glömde betala! Varför sa du inget? Varför ropade du inte på mig? utbrast jag till killen i kassan.
- Jag kunde inte med.
Oj oj oj, vad jag skrattade! Vadå förvirrad? Och han då, som inte kunde med att säga till mig när jag bara tar nyckeln och drar. Så himla söt.

Och eftersom det är onsdag var det bara att byta om gå till gymmet för att köra ett dubbelpass. Det var gott för min kropp. Sen kom jag hem, duschade och gjorde smörgåsar till Daniels jobbfrulle imorgon. Så snäll är jag. Ibland i alla fall.Och nu har jag slagit ner min baklykta i sängen framför Sveriges mästerkock. Gudars, så hungrig jag blir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar