söndag 24 februari 2013

Jag och Mon Amie

Nu är klockan över 15 och jag har ännu inte sminkat mig. Det har nog aldrig hänt att jag gått osminkad så länge under den tid jag och Danne träffats. Ja, alltså när vi varit tillsammans. När jag är i min ensamhet händer det att jag sunkar till mig. Men det finns en anledning till mitt naturella tryne idag, och Danne har inte påpekat något. Han vågar la inte. Ha!

Jag har gett mig på ett nytt försök med efterrätt till ikväll. Jag sket i att Kjellman kör strikt LCHF och gjorde en kladdkaka. Ett säkert kort. Och trots allt är det 75% av kvällens sällskap som inte gör det så..

Det känns som har har stått i köket större delen av helgen. Igår lagade jag köttfärslimpa med diverse tillbehör; potatis (till herr P), blomkålsmos (till fröken L), kokta grönsaker, rårivna morötter, sallad och brunsås. Det var inte lätt att få till allt med endast tre fungerande spisplattor.

Idag har jag gjort min misslyckade efterrätt, två kladdkakor (för Danne vill ha en) och lagat lax till middag. Usch. Tur att det är vardag imorgon.

Nu har jag precis druckit kaffe på maten. När jag intog vågrätt läge hade jag fin utsikt över delar av min Mon Amie-samling.


Åh! Jag är verkligen förtjust i Mon Amie. Besatt av citronvatten har jag blivit också. Gudars, vad gott det är!

Nej, om jag skulle hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Sen ska jag dra mig mot Lundsbrunn för att träffa Ullis, Mattan och Kjellman. Fy farao, vad roligt det ska bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar