onsdag 6 februari 2013

Ähemn, så jääävla typsikt

Ahemn igår då. Började mitt på dagen att få ont i halsen. What the fucking fuck? Tänkte att jag kanske inbillade mig en smula. Men ju längre dagen gick, desto hängigare blev jag. Jag som hade tänkt att gå och träna och allt.

Jag masade mig i alla fall iväg och fick håret klippt efter jobbet. Sen gick jag och köpte en ny penna, ty jag har slarvat bort min enda braiga blyertspenna. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och maxade den i värme. Hua mig, vad jag njöt! Jag som inte ens tycker om att duscha varmt i vanliga fall.

Jag klädde mig varmt, gjorde te och mat, tog täcket och la mig i soffan. Ont i hela kroppen hade jag. När klockan var 20.50 hade jag bäddat ner mig i sängen och somnade ögonblickligen. Jag sov och sov och sov till väckarklockan ringde 6.14. Sjukdom ska med sömn fördrivas. 

När jag vaknade imorse hade halsen i alla fall inte blivit sämre. Det tackar jag för. Så jag håller andan och hoppas på att det inte blir värre än detta. För det vore ju så himla typiskt om jag skulle bli sjuk nu lagom till lovet. Inte slappna av. Inte slappna av.

Nu sitter jag och tittar på mina elever när de gör nationellt prov i svenska. Man kan höra en knappnål falla. Det är gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar