fredag 28 december 2012

Några tankar om att vara ledig

Jag tror det var igår på Nyhetsmorgon de pratade om att par skiljer sig som mest efter jul och semester. Jag tror det var igår. Dagarna flyter ihop lite. När jag inte kunde sova igår låg jag och tänkte lite på det där.

För mig och Daniel är det tvärtom. Nu har vi tillbringat mer eller mindre sju hela dygn tillsammans med varandra, och det känns precis som i början när vi precis träffats. Vi tar vara på varandra och ledigheten. Det är ingen stress och jag har inte en massa annat att göra. Vi är inte så trötta och lättretliga, och det är alldeles alldeles underbart.

Trots att jag sovit mindre än fem timmar inatt, gick jag upp när klockan ringde halv 7. Jag gick till gymmet och höll på att dra omkull på torget på vägen hem. Inte bara en, utan två gånger! För att inte landa på röven den andra gången gjorde jag något konstigt. Det sa knak i mitt vänstra knä och jag har fortfarande ont. Med facit i hand hade det nog varit bättre att ta fallet.

Jag tog mig i alla fall hem, duschade, väckte Persson, gick ner till tvättstugan och åt frulle tillsammans med min karlslok. Idag åt vi i köket, efter gårdagens täcke-på-mackan-incident.

I förmiddags kom så Karl och drack kaffe. Jag kunde äntligen få presentera Karl för Danne och vise versa. Mycket trevligt och inte en dag för tidigt.

När herr P och jag var klara i tvättstugan gick vi ner på stan och lämnade tillbaka filmerna och hyrde tre nya. Sen gick vi till Ica, och tack vare att jag bunkrade förra veckan behövde vi bara köpa mjölk och grönsaker. Ah, och så köpte vi en ny julskinka.

Jag gäspade konstant och bäddade därför ner mig i sängen och tog en tuppiluring. Det var gott, och det gjorde gott för min kropp och själ.

Sen förflyttade jag min röv och mitt onda knä till soffan där kaffe intogs framför en film.

När den var slut gjorde vi tacos och tittade på den andra filmen för idag. Guuuudars, vad jag är förslappad!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar