torsdag 27 december 2012

Dan efter dan efter dopparedan

Idag har vi fått igång vårt internet. Vilken befrielse det var ändå. Mycket kan man göra på iPhonen, men att betala räkningar är inte en av dem.

Idag åt vi frulle i sängen för tredje gången på mindre än en vecka. Det är att vara ledig det! Ledighetslyx. Men jag råkade lägga täcket rakt på skinkmackan, vilket inte var lika lyxigt. 

Det såg ut som om jag haft en släng av maginfluensa. Uschligt!

Så idag har vi bytt i sängen, och passade även på att städa. Det såg ut som kriget här hemma. Någon eller några hade spillt sprit på golvet här på juldagen. Ja, inte var det jag. För jag spillde allt mitt på bordet.

Vad mer..? Jo, igår hade jag en K-stin dag. Fan va gött det är att få krama om henne och insupa hennes doft i mina näsborrar. Vi åt lunch, gick i affärer och shoppade och avslutade med en fika. Mycket behagligt.

Jag hyrde med mig tre filmer, och när jag kom hem myste jag ner mig i soffan med herr P. Sen åt vi tacos och tittade på lite mer film.

Och igår åkte mamma till Australien och ska vara borta till den 18:e januari. Det är ju helt galet länge. Hur ska jag klara mig mån tro? Fy, vad tråkigt det känns.

Idag har jag även varit och tränat. Igår när jag vägde mig, blundade jag och drog in magen (som om det skulle göra någon skillnad) och tänkte att all julmat och allt julgodis borde satt sina spår. När jag vågade tjuvkika med ena ögat kunde jag pusta- och släppa ut magen, för jag hade gått ner 1,3 kg. Pju! Och idag var jag sex sekunder från nytt personbästa. Gott att julen inte totalt raserat allt.

Senare delen av eftermiddagen och kvällen har vi legat i soffan och tittat på film. Det, precis som frulle i sängen, är ledighetslyx för mig. Men nu känner jag att jag börjar bli lite rastlös på detta med att vara ledig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar