lördag 29 december 2012

Dan före dan före nyår

Ilskan som uppstod inatt när Danne råkade knäa mig på mitt onda knä.. Jag blev så brinnjävligt arg. Dels för att det gjorde så satans ont, dels för att han (och lite mitt fel också) såklart lyckades knäa just det onda av de två, dels för att jag var rädd att inte kunna somna om, dels för att han knappt vaknade och för att han, när jag vrålade, vände ryggen mot mig och sa "det var inte så farligt. Han höll på att åka på storstryk kan jag säga.

Men jag somnade om, för att senare vakna av hans alarm. Men då var klockan 8.30 så det gjorde inte så mycket. Vi gick upp, åt frulle och sen drog jag till gymmet. När jag kom dit sa mannen, som jobbar där, till mig: "Är du här idag igen?!" Hamen, det var jag. Och efter träningen kändes inte mitt knä av något mera. Tänk, vad träning är bra!

När jag kom duschade jag, gjorde mig iordning och sen plockade jag lite i lägenheten. Jag beställde eventuellt också lite kläder från HM:s nya vårkatalog. Sen gick jag ner på stan för att möta upp Lena. Vi gick lite i affärer och sen gick vi och fikade. Mycket trevligt.

När jag kom hem öppnade jag jobbväskan för första gången sedan julavslutningen. Danne och hans kompis David kom hem med mat. Så nu har vi ätit och planerat lite inför vår Stockholms-tripp till våren. (Karin, du glömmer inte bort att lägga dig ledig va?)

Nu har vi satt på en film. Varför bryta en bra trend?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar