söndag 9 december 2012

Jul på Liseberg

Igår tillbringade vi kvällen på Liseberg. Jag blir helt hänförd varje gång jag kommer dit. Det tar andan ur mig fast jag var... sjätte? gången jag var där. Det är helt otroligt vad vackert det är. Alla dessa ljus!




Det var så sjuuukt kallt dock. Vi höll ändå ut bra och gick och strosade i fler timmar. Vi åt mat, drack varm choklad (hö hö hö) och shoppade lite smått och gott.


Idag gick vi upp, åt en god och lång hotellfrukost och sedan gick vi upp på rummet igen och jag vilade frulle medan Daniel duschade och sånt där. Vi hade ett jättefint hotellrum med utsikt mot gatan.


När vi checkat ut gav vi oss ner på stan för att handla julklappar och titta i affärer. Jag hittade faktiskt en hel del bra saker, och det jag inte hittade kom jag på och ska köpa någon annan dag.

Trots att tåget inte gick förrän 17.40 kändes det alldeles lagom att åka hem då. Vi var ganska trötta allihopa. Ja, utom Alicia. Eller hon var nog snarare för trött. Trött på att sitta stilla i alla fall. Så vi gick ut och gick lite i tågets korridor.


Nu är vi dock åter hemma. Vi har packat upp och duschat. Borta bra men hemma bäst. Det känns väldigt konstigt att det är jobb på schemat imorgon. Herregud, det känns som det var evigheter sedan jag jobbade. Då har man kunnat koppla bort jobbet! Bra helg med andra ord.

Och just det! Grattis grattis till mig som har namnsdag idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar