lördag 22 december 2012

Dan för dan före dopparedan

Ho ho! Nu sätter jag mig till ro i soffan för första gången idag. Det har gått i ett kan man säga.

Jag gjorde min vanliga söndagsrutin med dubbelpass på gymmet. Det var härligt eftersom det dels gick bra, dels för att jag träffade både Lena och Ananthi där. Jag har inte träffat någon av dem på, vad som känns, alldeles för länge!

När jag kom hem duschade jag, skuttade ner till tvättstugan för en eftersläntartvätt. Sen gick jag (läs småsprang) ner på stan för att fixa några saker, hem igen för att hämta tvätten, sen ner på stan igen. Där mötte jag upp med mamma och Kjelle. Sen hem för att ääääta. Jag var så hungrig så jag höll på att dö! Medan jag värmde min mat kom Svenne upp en sväng och gjorde mig sällskap en liten stund.

Sen gjorde jag en sats julgodis och slog in lite julklappar. Nu ska det väl i princip vara klart med alla julklappsinköp. Och tur är väl det, eftersom det börjar bli aningens fullt under granen.


Jag hann precis bli klar och plocka undan innan Lena och Alicia kom hit. Vi hann liksom inte prata klart på gymmet så vi bestämde i förmiddags att hon skulle komma hit. Jag bjöd på skaldjurssoppa och vin och vi pratade ikapp om ditten och datten. Eftersom vi inte hade onsdagsmys i veckan fick det bli lördagsmys istället.

Jag följde henne hem och fick därmed en skön kvällspromenad. När jag kom hem gjorde jag en sats julgodis till. Och nu sitter jag här. Och väntar på att Danne ska komma hem efter att ha jobbat hela dagen. Oj, nu kom han in genom dörren! Nu blir det lördagsmys del 2!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar