fredag 7 december 2012

Bakat peppisar

Imorse hade jag ställt klockan i vanlig ordning för att ge mig av till gymmet i arla morgon. Jag vaknade pigg och på ett strålande humör, så jag skuttade upp och gav mig iväg. När jag kom hem duschade jag, åt frulle och fixidonade lite här hemma.

Sen åkte jag till Oxen och handlade åt både mig (och Daniel) och mormor. Därefter brände jag ut till mormor där det väntades pipparkaksbak. Förra året bakade jag och Svenne, och året innan det bakade jag och Karin. Men i år lyckades vi hitta en dag då vi kunde all tre, vilket var väldigt roligt. Precis som när vi var små. Jättemysigt!

Jag är en liten besatthet av pepparkaksmått. Jag har hur många som helst och köper några nya varje år. Men för någon vecka sedan fick jag ett jättefint änglapar av mamma. De användes flitigt idag. 


Och så roligt vi har haft, jag och mina härliga syskon!




Jag tror mormor blev rätt trött efter vårt härjande. 

När jag kom hem var det dags för mig att gå ner till tvättstugan. Det är ju trots allt fredag. Sen renbäddade jag och städade hela lägenheten.

Nu har jag ätit tacos i min ensamhet eftersom Danne inte kommit hem, utan åkte från det ena jobbet till det andra. Jag har också träffat mamma en sväng och packat väskan för en helg i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar