onsdag 1 juni 2011

Onsdagsfredag

Johanna frågade mig imorse vad jag skulle ha sagt istället för "mustasch" när jag sa fel i söndags. Jag skulle säga massage. "Jag behöver en massage."

Imorse kändes den här dagen evighetslång och enorm. Till på köpet var jag trötters tös. Jag har sovit för bra inatt och ville inte riktigt vakna. Jag var lite seg i starten men kom igång framåt förmiddagen, och sedan gick det av bara farten. Mina onsdagar ger mig knappt utrymme för att andas. Men å andra sidan gör det att dagen går väldigt fort.

Nu är det långledigt! Jag ser fram emot de här dagarna så mycket att det pirrar i kroppen. Det ska bli så skönt. Jag ska fira in denna ledighet med att snart gå ner på stan och fika med truppen. Vi har inte setts sedan Stockholmsresan så det ska bli jätteroligt. Det känns som vi har en hel del att prata om. Och om vi inte skulle ha det så ska det bara bli roligt att se dem.

Sen ska jag och Lena ha onsdagsmys. Precis som traditionen säger. Vi har varit väldigt bra på ha våra mys. Det är inte många onsdagar då vi inte tränat, lagat mat och myst i soffan. De är viktiga de här onsdagskvällarna.

Och just det! Anställningsintervju nästa onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar