tisdag 7 juni 2011

Goa värmen

Mein gott, vilken värme! Jag klagar inte. Jag tycker det är underbart. Men igår när vi hade lagt oss funderade jag på hur i all sin dar jag har kunnat leva i en tvåsamhet under åtta års tid och pallat somrarna. Sen kom jag på att jag ju bodde större delen av somrarna hemma hos mamma. Då blev det begripligt. Men en kall dusch senare kunde jag somna gott, trots att det var otäckt varmt i sovrummet och trots att det fanns en person bredvid mig som alstrade värme. Det gick bra att sova hemma hos Daniel, eftersom han har en takfläkt i sitt sovrum. Igår kväll pekade jag i taket och sa ”jag behöver också ha ett tak i fläkten”. Skit-affasi.

Imorse gick jag så länge jag bara kunde i trosor och bh. Jag ville inte för allt i världen ta på mig kläder. Jag ville för nästan allt i världen inte åka och jobba heller för den delen. Jag har det för bra när jag är ledig. Jag säger det igen, jag har sagt det förut. Och det här vädret. Fantastiskt! Men när jag väl kom dit insåg jag hur mycket jag tycker om det, och vips så hade hela dagen gått. Fort som tusan.

Nu ska jag snart gå och göra min naglar. Jag ska hoppa in och köpa en ny kolsyrepatron till Soda Streamen på vägen. Jag streamar mest varenda dag, så det är tomt och ensamt utan. Måste köpa en ny. Idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar