torsdag 16 juni 2011

Student och skolavslutning

Igår kom Karin och Svenne och hämtade upp mig på jobbet, på vägen till Lidköping. Vår lillkusin tog studenten. Nu har vi tagit studenten allihop. Vad bra vi är. Alla kusinerna har blivit stora. Roligt!




Det kändes lite konstigt att fira studenten på en onsdag. Eftersom Johan ville stanna kvar i Lidköping och fira med sina kompisar på kvällen är hans studentfest på lördag. Istället gick vi alla ut på restaurang och åt en god middag.

Trots att det inte blev jättesent igår var det segt att gå upp idag. Framförallt kändes det helt fel. Det borde ju vara typ lördag idag. Men nej nej. Idag är det torsdag och skolavslutning. Trots att det bara var 12 grader och mulet imorse körde jag på bara ben. Skolavslutningar innebär att benen ska vara bara.

Vi slutade tidigare idag så Johanna och jag firade sommarlov med att äta lunch tillsammans när vi kom hem till stan. Det var roligt och mysigt. Jag passade på att köpa studentpresent till Johan och uträtta lite ärenden på stan.

Jag känner nu att det finns en asstor risk att jag glömmer bort att åka till jobbet imorgon. Dels är jag helt veckovilsen. Dels är det ju sommarlov. Eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar