lördag 4 juni 2011

Sommarlördag

Igår kväll var Daniels och min plan att vi skulle grilla, dricka öl, äta jordgubbar och mysa på altanen den sköna försommarkvällen. Men medan jag stod i duschen ringde en kompis till honom och frågade om vi ville komma dit och grilla istället. Och så vart det. Första gången jag träffade Daniels kompisar. 8 månader senare. Jorå. Bättre sent än aldrig. Och nu vet de att jag existerar och inte bara är ett Daniels hittepå.

Jag är inte världsbäst på att ställa om mig på kort tid. Har jag planerat en sak vill jag att det ska bli så, om jag inte själv ändrar om. Något jag och Daniel är helt olika med. Han är typ flexiblast på jorden. Men han har vetat om att jag är lite mer svårflexiblad. Jag har liksom förvarnat. Igår var det dock första gången vi ställdes inför detta. Så nu har han sett en ny sida hos mig. Den är inte så jättecharmig. Men när vi väl var där så gick det över och vi hade en fasligt trevlig kväll.

Idag vaknade jag och kände mig pigg klockan halv 7. Till skillnad från igår morse när Daniel pratat i sömnen med mig precis hela natten. Att jag inte kvävde honom med en kudde framåt morgonen är för mig fortfarande förvånande. Men trots att jag var pigg lyckades jag somna om och vaknade av att grannen grejade vid 9. Tack och lov för det! Tänk om jag sovit bort hela förmiddagen på denna vackra dag.

Vi gick upp, åt frukost på altanen och sen har jag legat i solen hela långa dagen. Daniel har bytt träpanel på garaget. En arbetsfördelning jag även idag tyckte var toppen.

Men jag hjälpte faktiskt till lite. Typ tre gånger höll jag fast brädor.

Nu har Daniel tänt grillen. Det vankas mat. Det är bra. Jag börjar bli en hungrig tös.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar