lördag 12 mars 2011

Lördag i Lund

Vi har tillbringat dagen med att göra stan. Vi har gått och strosat i affärer och njutit av det sköna vädret. Våren ligger steget före här nere och jag ångrade att jag inte hade min skinnjacka med mig.

Vi gick till Åhlens och köpte hårpuder till mig. Kanske panske (ja, panske) att jag kan få för mig att håret utsläppt lite oftare nu. Vi fortsatte vidare till min absoluta favoritaffär Village. Ja, jag kanske köpte en blomkruka då. I form av ett halvt äggskal. Jag tyckte att den var fin. Och påskig.

Sen gick vi en sväng förbi AF-borgen. Jag kan inte ha varit här utan att varit där. Vi pratade om alla roliga minnen vi har här inifrån.

Sen var vi i Domkyrkan. Jag älskar domkyrkan. Jag vet inte varför, men den har en dragningskraft som jag inte kan motstå. Jag sa till K-stin att det är tur att jag inte bor här, för då skulle jag vara i kyrkan hela tiden.

Jag tände som alltid ett ljus för pappa och ett för morfar. Det blåste tydligen fet storm i kyrkan om man tittar på lågorna.

Vi var också nere i kryptan och tittade på Lundsbrunn. Hö hö hö. Läs om skämtet HÄR.

Vi satt ute och åt falafel till lunch.


Fatta vad varmt och skönt det är ute när jag kunde sitta utan jacka på mig. Och solen är inte ens framme. Så himla skönt.

Nu drick vi kaffe ur deras fancy pancy Nespresso-maskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar