torsdag 17 mars 2011

Gårdagens

Jag och Lena hade redan i tisdags spring i benen. Det är det här vädret som gör det. Så vi pratade fram och tillbaka om att vi kanske skulle ta och springa på vårt onsdagsmys istället för att gå till gymmet. Men jag då, vägrar ju springa i stan där folk kan se mig. Men sen tänkte jag att är vi två så tittar de ju inte enbart på mig. Fast å andra sidan tänkte jag att Lena kommer ju springa ifrån mig i vilket fall.

Det slutade med att vi bestämde oss för att bara göra't. Så nu har jag sprungit inne i stan. På riktigt för fösta gången. Det high-fiveade vi på.

Sen lagade vi mat och myste i soffan under samma filt. När jag skulle tända ljusen brände jag mig på tändmakapären. Det gjorde ont.

Och på vägen hem från jobbet fick jag värsta stenskottet i rutan. Och när jag skulle ut och springa fungerade bara den ena hörpluppen, så jag hade bara musik i vänsterörat. Därmed hörde jag mitt eget flås, vilket är totalt förödande. Och så fick jag skoskav i hålfoten och mitt ärr på hälen svider. Det var nog allt. Ha!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar