torsdag 10 mars 2011

Torsdagsmys

Den här dagen har gått i ett och nu sitter jag och funderar på vart den tog vägen. Jag har hunnit med jättemycket och det är väl därför den har gått så sjukt fort. Efter jobbet bytte jag om till träningskläder och gick mot gymmet. Men på vägen dit passade jag på att uträtta två ärenden som gör att mitt hem nu är lite mer helt. På gymmet passade jag på att köra dubbla pass eftersom jag inte kommer kunna träna något i helgen.

Hem, duscha, packa väskan inför helgen, slänga in en tvätt och sen gick jag hem till Ananthi. Äntligen hittade vi en dag då vi båda kunde och hade tid att umgås. Det var sannerligen på tiden. Det var även evigheter sedan jag var hemma hos henne, kände jag när jag kom dit.

Ananthi bjöd på middag, kaffe och ballerinakex.

Vi hade så mycket att prata om så vi pratade nästan öronen av varandra. Nu är vi uppdaterade om varandras liv och den närmaste framtiden. Det känns bra.

Nu ska jag bums i säng. Så jag orkar med att åka till Lund imorgon. Huh? Vart ska jag? Jo, till Lund. "Åhh, Kristin!" som Fantomen på Operan skulle ha sjungit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar