tisdag 8 mars 2011

Semmeldagen

GRATTIS GRATTIS på semmeldagen!

Idag har solen lyst. Vilken påverkan vädret har på mitt humör. Det gråa gör inte underverk på mig. Men idag så.. Gladheten själv.

Solen gjorde att jag inte hade ens lite lust att gå in och ställa mig på gymmet och träna. Och eftersom jag ändå hade planer på att åka hem till Jula beslutade jag mig för att ta med mig löparskorna och ta en springrunda istället. Jag älskar ju att springa och har sett fram emot den här dagen länge. Sagt och gjort.

Min vanliga runda var rätt snöig så jag var tvungen att springa en annan, där det var barmark. Just denna runda har jag inte vågat mig på tidigare. Den är lite längre än den jag brukar springa, och till på köpet går den genom bebyggelse. Under alla år har jag alltid tänkt att det är de vältränade killarna som bor i närheten som springer den. Jag tänkte att jag aldrig skulle klara att springa hela tiden. Men det kändes bra och vips så var jag hemma. Utan att ha gått en enda gång!

Jag är så himla stolt över mig själv! Jag har aldrig sprungit så långt. Dessutom på en hyfsad tid. Jag är 21 år och har aldrig haft bättre kondition. Jag är så jävla stolt! Så jag bad Svenne ta ett kort.

Medan jag fyllde på fågelmaten såg att våren tittar upp.

Det gjorde mig faktiskt ännu gladare. Vilken dag.

På vägen tillbaka till stan hämtade jag ut mitt paket med skorna. Ho ho! Mina skor har kommit. Det gjorde mig ännu gladare.

Hemma väntade Daniel. Say what what? Daniel-date på en tisdag. Och inte nog med det. Han hade börjat laga mat. Och inte nog med det. Han hade köpt blommor till mig. Det gjorde mig ännu gladare. Vilken dag!

Rosa tullisar. Tullisar som är mina favoriter.

Nu har vi ätit semlor och myser i soffan.

Eller.. jag sitter här och bloggar medan Daniel rullar mitt hår runt sitt finger. Mysigt för mig i alla fall. Det känns som det är helg. Undra om jag kommer gå på måndagsschemat imorgon.

Vilken dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar