måndag 7 mars 2011

Helgens

Den här helgen har gått så himla fort. Helt plötsligt var klockan 20.00 igår kväll, och då hade jag och Daniel till och med glömt bort att äta middag. Men i och för sig så åt vi ju trerätters i lördagskväll. På tal om.. Jäklar vad roligt vi hade i lördags. Jag är ju emot allt vad ”par-” heter, men det var som Lena sa: ”Jag tror inte att det blir stelt och konstigt bara för det. Jag menar.. det är ju du och jag”.

Till förrätt åt vi toast med kräftstjärtar, till huvudrätt het räkgryta och sen fruktsallad och glass till efterrätt. Lena visade också sin romantiska sida då vi gjorde hjärtformade toast. Lena och jag är ungefär lika oromantiska, så hon chockade Micke medan Daniel räknade ut att det i alla fall inte varit min idé.

Lena var mästerkocken och hade allt under kontroll. Hon var värsta bästa lagledaren. Det, och ett bra samarbete, gjorde att vi lagade all mat och diskade undan allt på 1 timme och en kvart så att det bara var att bänka sig framför Mellon och spisa.

Efter att ha spelat kort i tre (!) timmar och ömsom förlorat ömsom vunnit, kände Lena att det spratt i hennes ben. Så hon och jag drog spontant till Statt medan karlarna sov sött i soffan.

Igår hade jag och Daniel en lugn och skön dag. Vi åt en sen frukost framför Vasaloppet. Jag grejade lite; bytte i sängen, dammsög och tvättade. Daniel och jag fick ett stollaryck och busade så vi tillslut trodde att grannarna skulle ringa till polisen. Två timmar senare var bitmärket på hans arm fortfarande synligt. Istället för att busa gick vi ut och gick en långpromenad i det fina fina vårvädret. En väldigt väldigt skön söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar