tisdag 2 november 2010

Ruggbugg

Min plan var att sova bort halva dagen, eftersom jag var så himla trött igår men ändå inte kom i säng i tid. Men givetvis vaknade jag i ottan och kunde inte somna om. Förvånad någon? Nej, för att sova länge och somna om finns inte med i min lilla värld.

Istället gick jag upp, åt frukost och gjorde en spellista. Sen hoppade jag i träningskläderna och gick till gymmet. Väl där upptäckte jag vilket grymme skoskav jag måste fått under promenaden igår. Så jag tränade utan skor. Jag har ju vanan inne och inte tänkte jag låta ett skav hindra mig. Jag trodde att all min kondition skulle vara puts väck efter mina två veckor av ofrivilligt träningsuppehåll, men jag körde på som jag brukade och hann lika långt på samma tid som jag brukar. Det gjorde mig glad.

Efter dusch och en andra frukost gick jag och la mig igen och sov några timmar. Jag laddar mina batterier. Dessutom får det här vädret mig att vilja gömma mig under täcket. Det smattrar på mina fönster och det är så mörkt att jag fått ha lamporna tända hela tiden. Urk.

Nu har jag plockat i ordning här hemma, strukit och fixidonat. Jag har planer på att åka och handla. Men jag vill inte gå ut i detta ruggbugg. Jag äter en satsuma och funderar lite på saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar