onsdag 17 november 2010

Bra dag

För första gången på ett bra tag har jag idag känt mig pigg. Vilken grym skillnad det är på mig då, jämfört med när jag är trötters tös. Det gjorde mig påmind om varför jag prioriterat sömn en gång i tiden. Jag måste börja prioritera sömn igen. Vad mycket bättre allt är och blir.

Tack vare min klara hjärna har jag fått mycket gjort idag. Jag gillar att få mycket gjort. Jag har jobbat undan så jag kan ta ledigt på fredag eftermiddag, utan att behöva få dåligt samvete för att jag inte kan jobba något i helgen.

Min dag har varit bra. Trots drömmar och penna kaffet. Jag och Johanna har ätit lunch tillsammans. Vi tände ljus och pratade och skrattade. Det är vardagslyx på jobbet. Det behövs. Särskilt på onsdagar, då mitt schema är fullspäckat.

Jag trodde inte att dagen kunde bli så mycket bättre, men när jag kommit hem ringde Karl.
- Heeje! Mitt hjärta!
- Anmen, mitt hjärta då?
Jag saknar. Men snart är det jul. Då kommer han hem till mig.

75 minuter spinning på det. Ananthi har klagat på att jag inte varit på hennes pass på evigheter. Och när det inte vart något onsdagsmys idag hade jag tid att gå. Phu, det var jobbigt. I nedförsbacken sa Ananthi "Nu trampar vi oss rakt ner i dalen!"
Jag tittade upp och mötte Ananthis blick. Hon som så sent som imorse sa att hon inte vill att jag ska befinna mig där nere. Vi flinade och fortsatte trampa som tokar. Tur att vi bara hade en nedförsbacke, och jobbade oss upp för tre berg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar