söndag 10 maj 2015

Sista föräldradagen i bilder

Jag har verkligen försökt ta vara på den här sista dagen, men samtidigt fanns det mycket jag ville få avklarat och gjort. Jag tycker nu såhär på kvällskvisten att jag lyckats balansera ganska bra. 

Jag gick upp med Sixten, gjorde hans morgontoalett och gav honom en första frulle i soffan. 


Sen gick vi ut och gick vår morgonpromenad.



Sixten sov länge och väl så jag hann både duscha, vika en tvätt och hänga en ny, stryka upp högen som samlats och tvätta alla ägg jag hämtade igår innan han vaknade. Då åt vi frulle hela familjen tillsammans. Sixtens är så redig och äter själv.


När vi ätit åkte vi till Skövde och köpte campingmöbler till husbilen.


Och när vi kommit hem igen packade vi i det mesta som vi ska ha i vårt rullande hem nu i sommar. Jag hade min lista kvar sedan i höstas, så det var inte lätt gjort. 


Sixten tycker att det är så roligt där inne. Han pekar alltid och vill gå in när passerar bilen.


När det var färdigpackat åkte Sixten och jag till Jula och hämtade vatten. Vi hamnade mitt i ett kosläpp så vi gick ut och tittade lite på kossorna.


Daniel höll sig sysselsatt med att tvätta bilen utvändigt.


Sixten och jag gick oh hämtade ägg åt min morbror innan vi gick in och dammsög hela huset och tvättade golven på nedervåningen. Därefter lagade jag middag medan Sigge satt i sin matstol och hejade på.

När jag nattat Sixten chockade jag mig själv med att ge mig ut på en springtur. Jaaag vet. Helt galet ju. 


Men jag tänker att jag var tvungen att känna på hur det var. Det gick så bra så. Och vilken kväll det varit!

Nu har jag packat jobbväskan och laddat kaffebryggaren. Men jag undrar sa flundra vad jag ska ha på mig imorgon.. Ett problem att lösa innan jag stänger mina blå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar