onsdag 13 maj 2015

På väg

Jomen visst ringde klockan 4.54 imorse för att jag skulle hinna springa innan jobbet. "Här kommer galningen!" ropade Anders som jobbar i cafeterian när gick förbi där i förmiddags. Och jaa, galning säger jag nästan jag med. Men det var väldigt nära att jag inte kom upp när klockan ringde. Jag var sååå trött. Men upp kom jag, ut kom jag och sprang gjorde jag fortare än igår.


Även idag var jag först på jobbet. Det är lika bra att köra på. Och idag kändes det lite bättre än igår. Det går åt rätt håll! Om några arbetsdagar till kommer det nog att kännas lika bra som innan.

Idag jobbade jag kortdag. Jag skyndade mig hem för att vi skulle kunna packa i det sista i husbilen och komma iväg. Men det var inte packningen som tog tid. Det är ju så mycket annat som ska fixas innan man kan larma och låsa: vattna blommorna, duscha, gå till komposten, tömma papperskorgarna, se till att katten har mat och vatten och allt sådant där.

Tre timmar efter att jag kommit hem var vi redo att åka.


Vi mötte upp mamma och BA för att få campingbordet de varit så himla snälla och köpt åt oss.

Vi stannade och åt kvällsmat vid 20-tiden och bytte om till pyjamas på Sixten. Nu sover han i bilstolen, och vi har typ 1 timme kvar till Helsingborg där vi ska sova inatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar