lördag 23 maj 2015

Härlig lördag

Sixten vaknade galet tidigt idag och jag gick upp med honom och gav mig ut på en morgonpromenad. Jag hade bokat mig på power-passet, men avbokade mig för jag ville hellre vara hemma med min familj. Säga vad man vill om det, men mina prioriteringar har ändrats. Jag tycker att det känns pisspotta varje morgon jag måste åka hemifrån, och tanken på att åka och vara borta hela förmiddagen idag kändes typ samma. Och eftersom jag faktiskt inte var tvungen att åka idag, valde jag att stanna hemma.
När jag gått min promenad tog jag en riktigt lång dusch. Peelade, filade och la en hårinpackning. Daniel ropade och frågade om jag somnat i duschen, så god tid tog jag på mig. Gudars, så skönt det var.

Vi åt alla frukost tillsammans. Mysigt så det förslog. Efter frukosten tog Daniel med sig Sixten ut så jag kunde få städa i fred. Jag bytte i sängarna, tvättade två tvättar, dammsög och moppade från tak till golv, skrubbade och skurade på alla tänkbara ställen. När jag var klar kände jag ro i själen och gick ut till mina killar som ränsade grusgången.

Vi åt lunch och sedan gick vi ut igen. Sixten invigde sin födelsedagspresent och fick därmed sin cykel-premiär.



Vi cyklade till mamma och hälsade på, och när vi kom hem fortsatte vi att vara ute en stund.


Men ganska snart blev det dags för Sixten att ta sin eftermiddagsvila, så vi gick in.

Nu har Daniel och  jag ätit tacos framför Eurovision. En härlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar