måndag 25 maj 2015

Gårdagens och dagens

Helgerna går verkligen alldeles för fort. Det gör i och för sig veckorna också, tycker jag. Så summa summarum borde väl bli att tiden i största allmänhet rusar iväg.

Vi hade en riktig ute-helg. Så när som på att jag städade huset i lördags förmiddag då. Men det var behövligt. Igår grejade vi i trädgården, nej Daniel grejade i trädgården medan Sixten och jag lekte. Men det är ju så det är bestämt - jag har innetjänst och Daniel har utetjänst.


Jag var inne en sväng för att hämta en sak och då fick jag genom fönstret se detta:


Jag blev helt varm i hjärtat och höll på att dra en lip. Herrejävlar, vad söta. Fatta att det är mina killar, de där två. Min familj. Galet lyckligt lottad jag är då.

Vi hade en bökig natt inatt, och efter att klockan ringt 4.54 imorse somnade jag om två gånger med mobilen i handen. Men jag larmade av 5.13 så jag var ute i god tid ändå. Och som jag sprang! Average pace 4:50 på 5,33 km och dessutom på en lerig grusväg efter nattens regn. Jag vart nöjd och glad och pigg och allt det där.

Kan varit därför, och för att jag vill kunna gå hem tidigare på onsdag, jag fått väldigt mycket gjort idag. Betygen ska vara satta om 8 dagar, och jag måste beta mig igenom min hög innan dess. Rätta och bedöma. Nu är jag typ i fas, och det känns fasa skönt. 

Jag jobbade över lite idag då jag hade möte med en kollega. Daniel och Sixten var i Götene och badade, och när de var klara kom de in på jobbet och hälsade på. Medan jag avslutade mitt möte åt Sixten gröt och sedan åkte jag med dem hem.

Nu ska jag gå ner och göra i ordning min lunch-mugg och sedan ska jag gå och lägga mig. Jag vill inte vara den som somnar om med mobilen i handen två dagar i rad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar