tisdag 4 februari 2014

Tisdag

Igår var Danne och jag på ett informationsmöte om föräldraledighet för lärare. Ja, vi är ju lite speciella med våra inarbetade ledigheter och diverse annat. Jag är ju så ointresserad av sånt här pappersarbete och det här med föräldrapenning hit och dit, upp och ner och fram och tillbaka orkar jag inte ens tänka på, så Danne fick vara så snäll och följa med. Han är ju smart med såndana häringa saker. Och min förhoppning var att jag skulle vara på det klara med allt och otroligt intresserad när jag kom från mötet. Men icke!

Det här informationsmötet resulterade i att jag är helt uppstressad över detta. Vaknade inatt med panik. Så idag har jag forskat runt, dock utan resultat eftersom folk verkar vara på möten mest hela tiden. Men jag känner mig lite lugnare. Nu är jag i alla fall engagerad i frågan.

På tal om inatt.. jag drömde att jag födde barn. När jag vaknade kände jag att jag kanske eventuellt skulle vara tvungen att sjukskriva mig och vara hemma idag. Jag var helt slut! Ont i ryggen och grejer. 

Efter jobbet idag åkte jag till Martina som gjorde mina naglar så fina. Nu känner jag mig hel igen. Därifrån åkte jag direkt till gymmet (gick så bra idag också!) och när jag kom hem tog jag en sådan där skön dusch med peeling och filning. Sen smörjde jag mig med fyra olika krämer/oljor. 

Matlådor och smörgåsar gjordes innan jag plockade ner och vek tvätten. Sen satte jag mig och jobbade undan lite. Jag tänkte vara helt ledig från jobb nästa vecka, så den här veckan ska jag tokjobba. Tre dagar kvar till ledighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar