onsdag 26 februari 2014

Förfira

Jag fick stuva om lite i veckans planering eftersom vi plötsligt ska jobba senare imorgon. Därför bokade jag om min nageltid till idag istället för imorgon. Och på grund av slit, släp och mycket händer-i-vatten så var det inte en dag för tidigt.

Jag passade på att köpa lite färg så jag inte blir sysslolös på söndag. Jag tänker mig att måla spjälsängen en gång eller två, och en spegel.

Tack vare att det skulle komma en ventilationsgubbe var Danne hemma före mig. Det kändes så skönt att säga "vi ses i eftermiddag" istället för "ikväll" när vi hade vårt morgonsamtal imorse. Det är inte varje dag vi har sådan lyx att vi får se varandra i dagsljus en vardag.

Vi bestämde igår att vi ska fira mig idag, eftersom herr P överger mig för att åka till Mora och åka Vasaloppet. Så när jag kommit hem lastade vi in diskmaskinen och en byrå och drog till min syster med det. Två flugor i en smäll, dock med en liten omväg, kallas det då vårt andra syfte med utflykten var att hämta pizza.

Så nu har vi haft en riktig myskväll här hemma. Känns nästan som att det är helg. Vi har ätit pizza, tänt ljus och jag har fått mitt paket. Det kompenserar upp för att jag blir lämnad ensam på självaste födelsedagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar