tisdag 18 februari 2014

Skrattdag

Jag skrattar ju inte så mycket nuförtiden. Alltså sådana där skratt som bubblar upp från djupet av magen.  Jag vet inte riktigt vad det kommer sig. Men idag har det hänt två gånger.

Det första skrattanfallet kom när Daniel sms:ade mig vid lunchtid. När jag gjorde hans matlåda i lördags la jag i en liten broccoli-bit som jag gömde under all sås. Han tycker verkligen inte om broccoli och fnissade lite åt mitt spratt. Idag åt han tydligen den matlådan.


Jag hade såklart glömt bort att jag lagt i den här broccoli-biten och brast ut i skratt när han skickade bilden. Och jag kunde liksom höra hans röst, tonläge och melodi när han utbrast "Vad är det här?" Jag höll på att skratta ihjäl mig.

Efter jobbet åkte jag till gymmet, tränade, duschade där och sedan mötte jag upp Jonna och Sara för att fika. Och då fick jag ju mitt andra skrattanfall när Sara redogjorde för hur det kan komma sig att vi vet hur stolar och fjärrkontroller smakar.

Härligt att få skratta lite!

När jag kom hem lagade jag mat till mina två matlådor, la in en tvätt och plockade ner gårdagens. Nu ska jag hänga upp tvätten och sen hoppa i säng. Imorgon är det en lång arbetsdag med genrepedagogik. Bäst att vara pigg tänker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar