onsdag 12 februari 2014

Snart förberedd

Jag vaknade såklart klockan 7. Superpigg, så det gjorde inte så mycket. Eftersom jag går och lägger mig så tidigt så hade jag sovit nio timmar. Jag låg och drog mig lite innan jag gick upp och målade "bakbordet" som jag kallar det. Sen gick jag ner och gjorde frulle till mig och Danne. Jag tände en brasa och sen intog frullen i sängen. Bra och mysig start på dagen.


När vi ätit och gjort oss i ordning åkte vi till Skövde för att bocka av den långa inköpslistan med "bra saker att ha när man är får en bebis". Det finns väldigt många sådana listor på internet, den ena längre än den andra. Men jag valde en som verkade rimlig.

Alla säger att "det löser sig, man måste inte ha så mycket, man klarar sig" men de personerna som säger så känner inte mig. Jag vill vara förberedd. Jag vill hellre ha för mycket saker än att känna att jag saknar något. Och vem vet vad som kan hända? Jag kanske får en förlossningspsykos och då kommer Danne, mamma och Karin tycka att det är jätteskönt att allt som man vill ha finns hemma.


Vi fick med det mesta på denhäringa listan. Kläder, apoteketgrejer och skötväska. Jag kunde inte bestämma mig för vilken skötväska jag ville ha, så det fick bli båda två. Nu fattas det bara några småsaker, som jag kan köpa imorgon när jag handlar. Så imorgon kväll kan den komma. Plupp plupp.

När vi ändå var i Skövde hoppade vi in på Ljusexperten för att titta efter en lampa till hallen. Daniel hittade en som han tyckte var bra så den fick det bli. Den monterade vi upp när vi kom hem, men jag lyckades ha sönder en av bollarna innan lampan ens lämnat kartongen. Jag höll på att bryta ihop. Av skratt. Ååååhh! Mitt klantarsle. Och Daniel kallade mig vid förnamn. Då är det allvarligt.


Och jag hittade en lampa som jag blev helt störtkär i. Så vi köpte den också. Med tanke på hur länge vi letade lampor till hallen, passade vi på nu när jag hittade en perfekt till köket. Den kommer bli så bra över diskbänken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar