söndag 23 februari 2014

Förseningar

I fredags stod det, efter mycket efterforskningar från Daniels sida, att det inte gick att få tag i likadant tak som det som satt i köket. Därmed bestämdes det att ett nytt tak skulle inhandlas. Så fick det vara och så blev det.

Och eftersom ett nytt tak skulle sättas upp undrade jag om man inte skulle kunna få spotar inmonterade. Och kanske till och med få takpanelen på längden istället för på bredden. Det kunde man såklart få, men det hade man kanske inte fått om Daniel och hans pappa vetat att deras tidsplan sprack med typ ett och ett halvt dygn.


Jag och mamma tillbringade större delen av gårdagen i Skövde. Vi hade en riktig mor- och dotterdag. Vi shoppade, fikade, shoppade och åt lunch. Mysigt. 

Jag bidrar inte speciellt mycket i renoveringen för tillfället. Jag tvättar, städar, lagar mat och diskar. Men idag fick jag i uppdrag att åka till stan och inhandla lite kablar. Och sen åkte jag, med hjälp av mamma, och hämtade hem spjälsängen från min morbror. En ny madrass tror jag minsann att vårt barn är värt, så det måste införskaffas.


Nu har vi städat upp det värsta, jag har gjort matlådor och smörgåsar, packat mina väskor och lagt fram kläder till imorgon. Nu hoppas jag att kommande vecka blir lite lättare än veckan som gått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar