måndag 17 februari 2014

Fokus

Sådant här väder som det varit idag väntade jag på hela förra veckan. Solen, solen, solen. Typiskt att den kom fram idag när jag tvingats vara inne hela dagen. Men å andra sidan har det nog varit min räddning. Första dagen efter lov är alltid lite förvirrande och tunga.


När jag kom till jobbet imorse kändes det som jag inte varit där på tre år. Jag hade ingen koll på något. Inte hjälpte det heller att jag varit vaken sedan innan klockan 4 inatt. Men jag måste ha förutspått detta för alla lektioner låg planerade med skriftliga instruktioner i fina högar på mitt skrivbord. Jag har ju varit med förut.

Trots trött hjärna och med en grym huvudvärk åkte jag till gymmet efter jobbet. Det är ju trots allt inte huvudet som ska tränas där. Och skönt är ju det. Att få vila huvudet lite. Och det gick så bra att träna. Jag var såååå nära att sätta personbästa.

Idag påbörjade jag den sista nedräkningen innan min ledighet. Åtta veckors arbete kvar. Minus en dag nu då. Det är en piss i Mississippi. Fast det är väldigt mycket som ska hinna göras innan dess; föräldramöte, utvecklingssamtal, överlämning till gymnasiet, överlämning till vikarien och packa ihop min arbetsplats. Det här är anledningen till att alla bebbens saker redan är fixade - nu är det full fokus på jobbet (och renoveringen) som gäller fram till påsk. Fokus, Anna. Fokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar