måndag 2 april 2012

Systersdag

Åh, vilken fantastisk dag jag har haft! Jag och Karin har haft så roligt. Eller.. jag kan ju bara prata för mig själv och jag har i alla fall haft roligt. Karin har skrattat hon också, så hon är nog nöjd med dagen hon med.

Medan jag stod och väntade på att Karin skulle komma och plocka upp mig beskådade jag magnolian här nere. Den knoppar för fullt. Så fiiin. Magnolia är mitt favvoträd.

Sen kom då Karin och vi styrde kosan mot Skövde. På vägen dit poppade vi musik och jag skreksjöng till Erik Hassle så Karin höll för båda sina öron och tvingades styra med knät. Hon skrek att jag skulle spräcka rutorna. Men det gjorde jag naturligtvis inte.

Vi har tillbringat eftermiddagen med att gå i affärer av alla de sorter; resebutik, byggvaruhandlar, klädaffärer och inredningsbutiker. När vi var klara var Karin så trött att jag fick köra hem. Jag gör över med alla som kommer i min väg.

Med mig hem kom några påsar med diverse innehåll. Två nya linnen in, två gamla ut. Eller hur var det nu man skulle göra?

1 kommentar:

  1. Det var snällt att du inte nämnde trottoaren =)
    Sis

    SvaraRadera