lördag 7 april 2012

Bitch-Anna har tagit påsklov

Igår hade jag och Daniel en riktig mysdag. Jag passade på att smita och träna medan han sov på förmiddagen. Och eftersom inte ens en elefant kan väcka herr P började jag städa lite granna. Sen drog jag och handlade. På Oxen träffade jag min kära mor. Jag älskar spontanmöten! Så vi gjorde sällskap i vårt handlande. Mycket trevligt.

När jag kom hem hade Danne vaknat till liv och vi städade klart, bäddade rent i sängen och tvättade. Resten av eftermiddagen tillbringade vi soffan. Sov lite middag mellan maskinerna, drack eftermiddagskaffe och höll handen.

Igår kväll åt vi hemmagjord kebab, drack rödvin, åt godis och tittade på film. En fantastisk dag som stillade min Danielabstinens, men som även gav mer. Det ryktas om att Bitch-Anna har tagit påsklov och att den vanliga Anna is in the house! Det gillas av både mig, Daniel och min omgivning.

Nu har jag precis varit på gymmet för sjätte dagen den här veckan. Det kändes i min kropp att det tillika var mitt åttonde träningspass. Imorgon får det bli en vilodag. På den sjunde dagen vilas det. Precis som bibeln säger.

Nu ska jag och Persson ner på stan. Jag måste köpa strumpbyxor för kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar