tisdag 23 augusti 2011

Sex av tio

Jag är rätt så förvirrad och tankspridd just nu. Eller väldigt inne i jobbet, kanske gör mig och mitt huvud mer rättvisa. När jag kom hem idag stod strykbrädan och strykjärnet mitt på vardagsrumsgolvet. Min första tanke var att jag haft inbrott. Min andra tanke var "varför skulle tjuvarna montera upp strykbrädan?". Sedan kom jag på att jag strök min klänning imorse. Käre värld.

Idag är det veckans andra dag. Elevernas första dag på läsåret. Jag träffade många nya elever, men också gamla. Dagen har gått i ett. Vi i personalen har knappt hunnit gå på toaletten. Men det har varit jätteroligt. Intensivt men jätteroligt. Det var först när eleverna gått hem, när jag satte mig ner för första gången på dagen, när jag andades ut, som jag insåg hur trött jag var.

Men det var bara att bita ihop. När jag kom hem satte jag mig direkt och började planera. Och där har jag suttit tills nu. Jag har på två dagar gjort sex av mina tio förtroendetimmar.

När jag tittade upp hade det börjat skymma. Jag hann, till min stora förskräckelse, inte träna. Men det kanske går jämt upp, eftersom jag inte heller hunnit eller kommit ihåg att äta något.

Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan göra en matlåda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar